Multi Shed

Maak jouw tuin compleet met onze Multi Shed!

Maak kennis met onze Multi Shed. De multi shed is bestaat uit een stalen contructie en kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. De Shed dient bijvoorbeeld als kas of een heerlijk plekje waar je je kunt terugtrekken. Ook kun je het gebruiken om je zwembad te overdekken (of iets anders natuurlijk). Het kan ook dienen als een vogelvolière. Het is dus multi functioneel!

De multi shed wordt op maat gemaakt dus geen ruimte te klein en geen ruimte te groot!

Heb jij interesse in onze Multi Shed?

Neem gerust contact op met ons als je nieuwsgierig bent of interesse hebt via +31 6 13 04 42 29 of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag vrijblijvende offerte aan

Werkwijze producten op maat

Voor bij de producten die op maat gemaakt moeten worden of wanneer jijzelf een ontwerp of idee hebt, geldt de volgende werkwijze:

1. Afspraak

Heb jij interesse? Neem contact met ons op voor een afspraak. We bespreken hierbij wat jouw wensen zijn. 

2. Ontwerpen

Wanneer jouw wensen bekend zijn bij ons, gaan wij aan de slag met jouw gewenste resultaat. We zorgen ervoor dat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Wij sturen het ontwerp met offerte naar jou toe om vervolgens een akkoord van je te krijgen. 

3. Productie

De productie vindt plaats in onze werkplaats. We streven naar de beste kwaliteit.

4. Montage

We kunnen jouw product ook plaatsen, afhankelijk van wat je wilt. Bij de bestelling ontvang je een indicatie van de actuele levertijd. Nadat jouw bestelling klaar is, zorgen wij voor de (eventuele) plaatsing van jouw product. Na het monteren, kun je genieten van het prachtige resultaat.

 

Twijfel niet om contact op te nemen met ons!

We zijn 24/7 te bereiken via WhatsApp!

+31 6 13 04 42 29

Contactformulier