Over 'T Hoge Eind Design

Design op maat

'T Hoge Eind Design is een onderneming uit Putten die zich bezighoudt met op maat en handgemaakte industriƫle meubelen van Nederlandse kwaliteit. De combinatie van creativiteit, ons vakmanschap en kwalitatieve materialen resulteert een professionele uitstraling voor een realistische prijs. Heb jij een mooi ontwerp of idee? Neem contact op met ons en wij werken dit graag samen met jou uit tot jij tevreden bent!

Ook voor advies kun je bij ons terecht. Om alles correct te visualiseren, maken we eerst een 3D-tekening. Na het bereiken van een akkoord met jou, gaan wij aan de slag met het verwerken van jouw toekomstige sieraden in of om het huis.

Van tafels, kasten tot een gehele inrichting van een huis of kantoorpand. 'T Hoge Eind Design biedt een breed scala aan diensten en levert betoverende producten aan bedrijven en particulieren. Onze kwaliteiten zijn voornamelijk het ontwerpen van meubels, metaalbewerking, 3D-tekenen en stofferen. Uiteindelijk streven we naar jouw gewenste resultaat, waar wij trots op kunnen zijn.

We kijken uit naar een prettige samenwerking!

Heb je vragen of wil je informatie opdoen? Neem dan nu contact met ons op!

Twijfel niet om contact op te nemen met ons!

We zijn 24/7 te bereiken via WhatsApp!

+31 6 13 04 42 29

Contactformulier