Projecten

Kies hieronder een categorie van onze uiteenlopende projecten

Speciale projecten

Als jouw kantoor, bedrijfspand of huis vernieuwd moet worden, kun je gerust bij ons terecht. Doordat wij alles op maat kunnen maken, zijn de mogelijkheden onbeperkt!

Bekijk meer

Stalen deuren

Als het interieur van jouw huis of kantoor gemoderniseerd moet worden, zijn stalen deuren de moderne oplossing. Doordat wij de stalen deuren op maat maken, zijn de mogelijkheden eindeloos!

Van taatsdeuren tot schuifdeuren. Van huizen tot kantoorpanden. Onze stalen deuren worden in elke situatie gerealiseerd! 

Bekijk meer

Industriële lampen

Onze authentieke en industriële lampen zijn een echte eyecatcher in jouw huis! Hanglampen, plafondlampen, etc. Samen maken we een prachtig design!

Bekijk meer

Stalen trapleuningen

Wij vervaardigen stalen trapleuningen op maat voor jou. Jij bepaalt het ontwerp!

Wil je een ronde trapleuning of juist hoekige trapleuning? Zwart dat contrasteert met jouw witte muren of juist een totaal andere kleur? Wat past er bij jouw trap en interieur? Wij willen graag het gewenste resultaat bewerkstelligen samen met jou!

Bekijk meer

Buitenshuis

Jij vraagt, wij maken! Alles is mogelijk met maatwerk.

Bekijk meer

Meubelen

Als het exterieur rondom jouw huis opgeknapt moet worden, zijn onze stalen meubelen de oplossing. Doordat wij onze stalen producten op maat maken, zijn de opties onbeperkt!

Bekijk meer

ONZE PRODUCTEN IN HET ECHT BEKIJKEN?

Wil jij onze producten liever in het echt bekijken voordat je een offerte aanvraagt of iets bestelt? Dat kan in onze showroom! Aangezien wij graag jou en ons personeel willen beschermen tegen Corona, vragen wij jou om via onderstaand contactformulier een afspraak te maken. Je kunt ons ook gerust bellen om een afspraak in te plannen (of via WhatsApp)!

Alvast bedankt namens ons gehele team!

Contactformulier

Twijfel niet om contact op te nemen met ons!

We zijn 24/7 te bereiken via WhatsApp!

+31 6 13 04 42 29